Konferencen ledes af Dr. Glenn Ballard, Director of Production Systems Research Laboratory of the University of California Berkeley og grundlægger af the Lean Construction Institute, og Alan Mossman, Centre for Lean Projects, Nottingham Trent University, medaktør af Lean Construction Journal, medlem af både den internationale og den europæiske Group for Lean Construction og en af ​​grundlæggerne for Lean Construction Institute UK.

Lige nu er vi ved at invitere talere til alle tre dage - så hold øje med nyt fra foreningen; der vil løbende komme nyheder om konferencen!


Bekræftede talere til LIPS2016:

 

Alan M

Alan Mossman

Centre for Lean Projects, Nottingham Trent University, medaktør i Lean Construction Journal,medlem af både den internationale og den europæiske Group for Lean Construction og en af ​​grundlæggerne for Lean Construction Institute UK.

amr

Amr Abdel-Azim

Senior Arkitekt ved Michigan State University | Facilities Planning, Design, Construction & Management Higher Education

 Antonio

Antonio Paparella

European Commission
DG for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs

Anne aa

Anna Åkesson

Senior Miljø Manager ved Skanska

Anne H1

Anne Hedegaard

Projektleder ved Region Nordjylland

 

 

 

 

Bjarne Nielsen

Chef for den tekniske afdeling, Copenhagen Airports

bo P

Bo Schmidt Pedersen

Kammeradvokaten

David M

David Mosey

Professor David Mosey PhD er direktør for Centre of Construction Law and Dispute Resolution ved Dickson Poon School of Law. David Mosey har i rådgivningskarriere været omkring en bred vifte af variende bygge- og ingeniørprojekter, både i England og internationalt. Dette med et specifikt fokus på at forbedre indkøb kotraktteknikker for projektlevering.

 Glenn B

Dr Glenn Ballard

Director of Production Systems Research Laboratory ved University of California Berkeley, og grundlægger af the Lean Construction Institute

 Gunde O

Gunde Odgaard

Sekretariatsleder for BAT-Kartellet, og fortaler for Lean Construction siden 2001

Gyrithe S

Gyrithe Saltorp

Direktør for Bygningsstyrelsen, der er en af Danmarks største bygherrer og udvikelre, med nuværende og planlagte projekter for ca. 2 milliarder Euro. Gyrithe er uddannet jurist, og har erfaring med client managenemt fra både stat, kommuner og den private sektor.

 Henrik B

Henrik L. Bang

Direktør for Bygherreforeningen

Howard AA

Howard Ashcraft

Howard Ashcraft, FACCL, Hon. AIACC, Partner, Hanson Bridgett LLP, Adjunct Professor, Stanford University. Mr Ashcraft was iblandt de der udarbejdede kollaborativ juridisk og forretningsmæssige rammevilkår, til forbedring af projekter og optimering ved brug af Lean Construction og VDC

Jakob L

Jakob Lemming

Bestyrelsesformand i Lean Construction Dk, Sektionsleder for Byg og Byggeteknologi ved DTU Diplom

Jan F

Jan Buur Frederiksen

 Produktionssupportchef ved Enermærke og Petersen A/S og bestyrelsesmedlem i Lean Construction Dk

Kari pekka T

Kari-Pekka Tampio

Program Director ved Northern Ostrobothnia Hospital District

Lauri M

Lauri Merikallio

 Lauri Merikalliohar mange års erfaring med projekter i infrastruktur i den offentlige sektor (eks. Helsinki Universitet). Lauri Merikallio er en anerkendt ekspert i LEAN og alliance modellen i Finland. Han er for nyligt fået en pris for sit arbejde og sit bidrag til branchen: http://en.vison.fi/news.html?55798,

Lene E

Lene Espersen

Lene Espersen adm. direktør for brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder. Med 20 år som politiker i bagagen evner Lene stadig at tale til alle og sætte fokus på sine. Foreningen Danske ARK har til formål at varetage medlemmernes interesser samt styrke deres kvalitetsniveau og professionalisme som bygherrens rådgiver.

 

 

 

 

Luis Alarcon

Catholic University of Santiago

Mark B1

Mark Bew

Formand for PCSG, Direktør ved ECS, Formand for BIM Task Group. Mark har gentagne gange leveret succesfulde projekter og implementeret teknologi drevne forrtningsprogrammer i rådgivnings og byggebranchen. Han var formand for udviklingen af UK Government BIM Strategi der blev udgivet i 2011.

Niels S

Niels Sloth

Kontorchef ved Region Nordjylland

Pekka H

Pekka Huovila

Konsulent ved Miljøministeriet i Finland, med en bred erfaring i design og byggeri i Europa og udviklingslande. Igennem de sidste 20 år har Pekka aktivt bidraget til førende research i det internationale bæredygtighed i byggeri, i samarbejde med finske og internationale virksomheder

 

Pekka P

Pekka Petäjäniemi

Det Finske Transportministerium

Peter L

Peter C. Luke

Peter H

Peter Haugaard

Regionsdirektør ved Hoffmann A/S. Peter er ansvarlig for projekter på Sjælland, både for offentlige og private bygherrer, og arbejder for at sikre de mest professionelle kompetencer går hånd i hånd med innovation, til at skabe de bedste projekter med kunder og partnere.

Randi m

Randi M. Christensen

Projektleder ved COWI, ekstern lektor ved Aalborg Universitet

 Richard M

Richard Morwood

Industry Director - Integrated Project Delivery at AECOM

Susanne T

Susanne Toftager

Projektchef i Byg til Vækst

Synnve

Synnøve Lyssand Sandberg

Bygherredirektør ved Statsbygg